Personlig träning

med Rebecka Karlevid

Få hjälp med din träning hos oss! 

Har du svårt att komma igång med träningen? Vet inte vad du ska göra när du är på gymmet? Har du kanske ett mål du vill ha hjälp att uppnå?

Då har vi Rebecka här som kan hjälpa Dig!


Rebecka Karlevid - Online coach & personlig tränare

Mitt namn är Rebecka och mitt koncept som coach i denna branschen är att lära ut, bygga upp och utveckla mina klienter. Detta genom att få bättre insikt i hur kosten, träningen och återhämtningen påverkar oss.

Vill du få bättre rutiner, få hjälp på gymmet eller kanske satsa att stå på fitness scenen en dag - Jag vill gärna hjälpa dig!

Teamwork - Kommunikation - Engagemang - Är byggstenarna jag jobbar med!

Om mig
Träning och välmående är en centrerad del av mitt liv och vardag. Jag älskar att kunna skulptera min fysik utefter träning och kost, känslan att inget är omöjligt så länge man jobbar mot sitt mål! Mitt brinnande intresse för kroppsbyggning och fascinationen hur vi kan pressa oss själva, har genererat egna satsningar inom fitness, har dels vunnit Luciapokalen 2019 och en 4e plats på SM 2021.

Personlig träning

Ta din träning till nästa nivå genom att få hjälp på plats! Träningspasset utformas utifrån din målsättning och ambition.

PT - 1 timme

700 kr

PT - Paket - 3 timmar

675 kr/h

PT - Paket - 10 timmar

650 kr/h

PT - Paket - 20 timmar

580 kr/h

PT för 2 personer -

Träna tillsammans med någon!

995 kr/h

Poseringslektion - 1 timme

Bikini- / Wellnessfitness

700 kr

Poseringslektion - 3 timmar

Bikini- / Wellnessfitness

650 kr/h

Online Coaching:

Allt samlat i en app! - Utefter dina mål så lägger vi upp en plan inom kost och träning som är lättåtkomligt i en app där du kan hålla koll på din utveckling både fysiskt och på gymmet!
Veckovis uppföljning och utvärdering och en chattfunktion där du har mig tillgänglig dagligen vid frågor och funderingar!


Pris: Från 1500kr/mån

För mer information - Skicka in en intresseanmälan nedan!

Boka en gratis konsultation!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Hur kan vi hjälpa dig?